Zonguldak

Türkiye’nin en güzel manzaralı kent lokantası Zonguldak’ta

“Sanki İstanbul Boğazında yemek yer gibiyiz” diyen vatandaşlar fiyattan da menüden de memnunlar

Abone Ol

Zonguldak Belediyesinin halka kazandırdığı kent lokantası vatandaşlar tarafından tutuldu ve menüsü de beğeniliyor. Haftada 5 gün dar gelirli vatandaşa, emekliye ve öğrencilere ucuz yemek olanağı sunan ve saat 13.00 ile 17.00 arasında hizmet veren kent lokantasında içinde bulunduğumuz hafta çıkacak menü şöyle açıklanmıştı:

PAZARTESİ: Tarhana Çorbası, Tava Köfte Pirinç Pilavı, Ayran, Su, Ekmek, SALI: Yayla Çorbası, Kuru Fasulye, Bulgur Pilavı, Karışık Turşusu, Ekmek, Su, ÇARŞAMBA: Ezogelin Çorbası, Bamya, Soslu makarna, Meyve su, Ekmek, PERŞEMBE: Mercimek Çorbası, Fırında Tavuk But, Pirinç pilavı, yoğurt Su, Ekmek, CUMA: Domates Çorbası, Taze Fasulye, Şehriye Pilavı, Çoban Salatası, Ekmek.

Vatandaşlar kent lokantasının menüsünü lezzetli ve doyurucu bulduklarını söylüyorlar. Zonguldak belediyesinin bu türden hizmetlerine muhtaç olduklarını belirten vatandaşlar ayrıca denize karşı yemek yemekten duydukları memnuniyeti de dile getiriyorlar. Zonguldak kent lokantasında yemek yiyenler İstanbul boğazı kenarında yemek yemiş gibi hissettiklerini de sözlerine ekliyorlar.