Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Valilik binası altında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren tuvaletin kapanmasıyla ilgili soruları yanıtladı. Vali Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile tuvaletin durumu hakkında görüştüğünü belirtti.

Vali Hacıbektaşoğlu, tuvaletin kapanmasının yılların getirdiği kullanım nedeniyle oluşan yıpranma ve temizlik zorluklarından kaynaklandığını ifade etti. Konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

"Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile bu konuyu görüştük. Tuvaletin, yılların kullanımından kaynaklı yıpranmalar nedeniyle temizliğinin sağlanamadığını öğrendik. Ancak, tuvalet layıkıyla yenilenecek ve en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine tekrar açılacak."

Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli adımların atıldığını ve tuvaletin en kısa sürede tekrar hizmet vereceğini belirterek, belediye ile işbirliği içerisinde bu sorunun çözüleceğini ifade etti.

Whats App Image 2024 06 13 At 14.03.45

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA