Genel

Vaadedilen hediye çeki verilmedi: Zonguldak'ta tüketici güvensizliği artıyor

Zonguldak’ta kurumsal bir markanın mağazasından yapılan airfry alışverişi sonrasında vadedilen hediye çeki verilmedi.

Abone Ol

 Zonguldak'ta kurumsal bir markanın mağazasından yapılan alışverişlerde vaat edilen hediye çekleri, müşterilere teslim edilmeyerek mağduriyet yaşatılıyor. Zonguldak'ta bir vatandaş, kurumsal bir markanın mağazasından satın aldığı airfryer sonrası kazanması gereken hediye çekinin kendisine verilmediğini belirtti.

A.Ö. isimli vatandaş, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle dile getirdi: “Zonguldak … mağazasından yapmış olduğum airfryer alışverişinden 1700 TL Migros çeki kazandım. Kaydol kazan uygulamasında kayıt oluşturduk ama üzerinden 1 ay geçmesine rağmen bana hediye çekim gönderilmedi ve ben bu durumdan dolayı mağdur oldum. İlgilenilmesini istiyorum ve bir an önce alışverişimi yapmak istiyorum!”

Vaadedilen hediye çeklerinin teslim edilmemesi, tüketiciler arasında ciddi bir güven sorunu yaratırken, bu tür mağduriyetlerin çözülmesi için firmaların daha duyarlı olması gerektiği vurgulandı.

Öte yandan, şikayetin üzerine firma yetkilileri vatandaşlar iletişime geçerek, “Merhaba, Kampanya katılım onayı sonrası 2024-07-29 18:57:10 tarihinde işlem gerçekleştirdiğiniz A.Ö. adına ve gsm numarasına çek kodlarınız sms ile gönderilmiştir. Lütfen haftaiçi mesai saatleri içerisinde 0216… WhatsApp destek hattı ile iletişime geçerek çek kodlarınızın tekrar gönderimini talep ediniz.” İfadelerine yer verdi.