Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu beraberinde eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile bayram ziyaretlerinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Vali Hacıbektaşoğlu bayram ziyaretleri kapsamında Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ni ziyaret ederek görevli personelle bayramlaştılar. Bayramda bile büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak emekleri için teşekkür etti.

Ayrıca acil serviste bulunan hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Vali ve eşi Hacıbektaşoğlu; bir süre sohbet ederek bayramlarını tebrik ettiler,  sağlık durumları hakkında bilgi alarak hastalara acil şifalar dilediler.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu beraberinde eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret ederek ellerini öptüler ve bayramlarını kutladılar.

Bu anlamlı ziyarette, Vali ve eşi  büyüklerimizle yakından ilgilenip onların hal ve hatırlarını sordular. Bayram coşkusunu birlikte paylaşarak, sevgi ve saygının önemini bir kez daha vurguladılar.

Vali  ve  eşi Hacıbektaşoğlu, huzurevindeki büyüklerimizin yaşam tecrübelerinden ders almanın kıymetini dile getirerek, onların her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

EMNİYET VE JANDARMA PERSONELİNİ ZİYARET ETTİLER

Personelden şoke eden yorum; Patlasın mesaiye kalırız Personelden şoke eden yorum; Patlasın mesaiye kalırız

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Kozlu Bölge Trafik Şube Müdürlüğü denetim noktasında görev yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Ziyarete İl Jandarma Komutanı Kıdemli Alb. Cezmi Yalınkılıç ile İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen de eşlik ettiler.

Bu anlamlı günde personelle yakından ilgilenen Vali ve eşi  Hacıbektaşoğlu, fedakarlıkları ve özverili çalışmaları için personele teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca, denetim sırasında karşılaştıkları vatandaşlarla  da samimi sohbetler ederek bayram coşkusunu paylaştılar. 

Vali Bayramlaşma 2024 19 3

Vali Bayramlaşma 2024 19 2

Vali Bayramlaşma 2024 19 1

Vali Bayramlaşma 2024 19 4

Kaynak: Bülten