15temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Şırnak’ta askerlik görevini yaparken şehit olan P. Er Zeki Küçük’ün annesi ile, Batman’da teröristler ile girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan Şaban Madenci ve ailesini ziyaret etti

Aniden bastırdı, vatandaşlar hazırlıksız yakalandı Aniden bastırdı, vatandaşlar hazırlıksız yakalandı

Alınan bilgiye göre, Zonguldak Valisi  Osman Hacıbektaşoğlu; Şırnak’ta askerlik görevini ifa ederken şehit olan P. Er Zeki Küçük’ün kıymetli annesi Feride Küçük’ü ziyaret ederek,  şehit annesine evladının gösterdiği kahramanlık ve fedakarlık için minnet ve şükranlarını sundu.

Vali Hacıbektaşoğlu:  “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Onların yaşadığı acıyı paylaşmak ve her daim yanlarında olmak, bizler için büyük bir onur ve görevdir. Şehitlerimizin fedakarlıklarını ve kahramanlıklarını asla unutmayacak, onların anılarını yaşatmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, daha sonra Batman’da teröristlerce girişilen çatışma sonucunda yaralanarak gazi olan Şaban Madenci ve ailesini ziyaret etti, gazinin ve ailesinin yanında olduğunu, onların yaşadığı zorlukları paylaştığını ifade etti. Gaziye, gösterdiği cesaret ve kararlılık için bir kez daha teşekkürlerini sundu.

Vali Hacıbektaşoğlu:  “Sizler, vatanımızın birlik ve beraberliği için büyük fedakarlıklar yaptınız. Bu cesaret ve kararlılık, hepimiz için birer örnektir. Gazilerimizin ve ailelerinin daima yanında olduğumuzu, onlara duyduğumuz minnet ve desteğin hiç bir zaman eksilmeyeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum” diye konuştu.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun ziyaretinde eşi Güney Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Belediye Başkan yardımcısı Erol Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve Aile Sosyal Hizmetler İl müdürü Mehmet Türkmen Köse’de bulundu. 

Vali Şehit Ailesi Ziyaret 2024 15 7 2Vali Şehit Ailesi Ziyaret 2024 15 7 1

Kaynak: Bülten