AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Köroğlu ziyaret ile ilgili açıklamasında, “Zonguldak Vali’miz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na yapılan saygısızlığı esefle kınıyoruz” diyerek şunları söyledi:
“Demokrasinin en önemli unsuru geçmişimizden bugüne kadar devlet ve millet birlikteliğidir. Özel günlerimiz bu kaynaşmanın dosta ve düşmana karşı bir oluşumuzun ve beraberliğimizin en önemli nişanesidir. Çanakkale zaferimizin yıldönümünde tüm imkansızlıklara rağmen misaki milli sınırlarımızın her tarafından gelip vatan topraklarının bağımsızlığı için tek yumruk olan şehit ve gazi olmuş tüm kahramanlarımızı, bugün yaşanan olay çok daha fazla incitmiştir.
Uzun zamandır CHP’nin resmi programlardan sonra valilik önünde alternatif programlar yapması ne kendi camiasına nede milletimizin birlikteliğine bir katkı sağlamamaktadır, bu doğrultuda kendilerinin artık ülkemiz ve şehrimiz için bu yanlıştan vazgeçerek birlik, beraberlik ve dayanışma adına yeni bir sayfa açmalarını umuyor, Zonguldak Vali’miz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na yapılan saygısızlığı esefle kınıyoruz”