Bayram tatilinden sonra açılması planlanan lokanta, özellikle sahil bandındaki canlılığı artırması ve bölgeye ekonomik katkı sağlaması açısından büyük önem taşıyor. Ancak, lokantayla ilgili çalışmaların tam olarak ne zaman başlayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Bu belirsizlik, vatandaşların heyecanını ve merakını daha da artırıyor.

Halk pazarına ilgi arttı, yüzler güldü Halk pazarına ilgi arttı, yüzler güldü

Vatandaşlar, kent lokantasının açılmasının Zonguldak için önemli bir adım olduğunu belirterek, “Sahil bandındaki boş dükkanların değerlendirilmesi ve buraya bir kent lokantası açılması fikri çok güzel. Hem ekonomik olarak bölgeye katkı sağlar hem de sosyal anlamda bir buluşma noktası oluşturur. Bu projenin bir an önce başlamasını ve hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Öte yandan, bazı vatandaşlar ise Zonguldak’ın en güzel yerlerinden birine kent lokantası yapılmasının iyi bir fikir olmadığını dile getirerek, “Kent lokantası bizce başka bir yere yapılmalı. Kentin en güzel yerini kent lokantasıyla heba etmesinler. Daha güzel şeyler yapılabilir buraya.” dediler.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA