Trenin çarptığı kadın hastanede hayatını kaybetti Trenin çarptığı kadın hastanede hayatını kaybetti

“Madenci feneri her zaman yanacak ve sönmeyecek” “Madenci feneri her zaman yanacak ve sönmeyecek”

Karabük Haber – Karabük'te bir taksi şoförü ile bir vatandaş arasında yol ortasında yaşanan kavga anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Ancak kavgaya müdahale eden diğer vatandaşlar, kadının elindeki taşı taksiciye vurmasını engelledi.

Yolda kaldı imdadına ekipler yetişti Yolda kaldı imdadına ekipler yetişti

Olay, 100.Yıl Mahallesi'nde bulunan bir taksi durağının önünde meydana geldi. Bilinmeyen bir sebeple taksi şoförü M.A. ile 3 kadın ve 2 erkekten oluşan bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma hızla büyüyerek grup içindeki bir erkek ile taksi şoförü arasında yol ortasında bir kavgaya dönüştü. Bu sırada bir kadın, yol kenarında bulduğu taş parçasını taksiciye fırlatmak üzereyken diğer taksi şoförleri araya girerek engelledi. Olaya müdahale eden diğer vatandaşlar sayesinde kavga sona erdi.

Zonguldak’ta kurban pazarı kapatılacak mı? Zonguldak’ta kurban pazarı kapatılacak mı?

Polisin olay yerine gelmesiyle birlikte kavgaya karışan taraflar polis merkezine götürüldü. Ancak tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Yaşanan kavga anı ise bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi ve toplumsal huzurun sağlanması adına, vatandaşların sorunlarını daha sakin ve diyalog odaklı bir şekilde çözümlemeleri önemlidir. Polisin hızlı müdahalesiyle kavga sona ermiş ve daha büyük bir olayın önüne geçilmiştir. İHA

Bolu’ya Rauf Raif Denktaş’ın heykeli dikildi Bolu’ya Rauf Raif Denktaş’ın heykeli dikildi

AW915060_02

AW915060_01

Editör: Virda Şahin