Genel

Weilo Yerli Üretim 60 ve 80 Tonluk Kantar

Ağırlık ölçmek ve cisimlerin ağırlıklarını belirlemek tarih boyunca insanların gerektirdiği bir davranış olmuştur.

Abone Ol

Yine tarihte bundan yüz yıllar önce insanlar cisimlerin ağırlıklarını belirleyebilmek için farklı cihazlardan veya basit aletlerden yararlanmışlardır.

Örneğin teraziler veya yaylı sistemler cisimlerin eski tarihlerde ağırlıkları belirlenirken önemli etken olmuştur. Yaya asılan bir cisim yayda uzama meydana getireceğinden bu yayın uzama miktarınca cisimlerin ağırlıkları hakkında farklı yorumlar yapılmıştır.

Günümüzde ise ağırlık hücreleri kullanılmak üzere çok daha teknolojik sistemler ağırlık belirlemede kullanılabiliyor. 1 ton kapasiteden 300 tona kadar ağırlıklı farklı cisimlerin ağırlıkları kolay bir şekilde tespit edilebiliyor. Ülkemizde ve dünyada ise en çok kullanılan 60 tonluk kantar Weilo firması farkıyla sizlerle buluşuyor.

Hassas ve Doğru Ölçümler İçin Weilo

Weilo Konya ilimizde bulunan ve yerli imkanlarla kantar veya baskül gibi sistemler geliştiren önemli firmalarımızdan birisidir.

Firma sahip olduğu tecrübe sayesinde yıllardır ölçme aletleri alanında hizmetler vermiştir ve önemli referanslar edinmiştir. Bu anlamda sizlerde 60 veya 80 tonluk kantar fırsatları için bu web sitesini ziyaret etmekten çekinmeyin.

Doğru ve hassas ölçümler yapabileceğiniz bu kantarlar sayesinde kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz.

Ayrıca uygun fiyatlı kampanyalardan da yararlanabilmek ve fiyat talebinde bulunabilmek için de tır kantarlarının yer aldığı platform olan https://www.weilo.com.tr/tir-kantarlari web sitesini de ziyaret edebilirsiniz.