Bir araştırma şirketinin yaptığı anket dikkatlerden kaçmadı. Zonguldak’ta bir vatandaşı arayan ve çeşitli sorular yönelten anket şirketinin özellikle bazı bakanları çalışmalarında ne derece verimli olup olmadıklarını sorması dikkat çekti.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olan memnuniyetin sorulmasının üzerine, Dışişleri Başkanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile ilgili sorular soruldu. Bu araştırma, “Kısa süre içerisinde kabine değişikliğine mi gidilecek?” sorucunu akıllara getirdi.

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Öte yandan, “Parlamenter sistem mi, başkanlık sistemi mi?” ve “Anayasa değişikliğine gidilmeli mi?”, “AK Parti sizce yerel seçimlerden ders çıkardı mı?” şeklindeki sorular da vatandaşa yöneltildi.

Bunların yanı sıra, “Ekonomi sizce düzelecek mi?”, “Ülke sizce daha iyiye mi kötüye mi gidecek?”, Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmesini nasıl karşılıyorsunuz?” gibi sorular da ankette yer aldı.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA