Zonguldak

Yayla Ortaokulu müjdesi yakında verilecek

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, 2024-2025 eğitim öğretim yılıyla ilgili değerlendirmelerde ve eğitim yatırımları hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak'taki 497 okuldan 259'unun büyük onarım ve bakımlarının tamamlandığını belirtti. Bahçelievler Okulu'nu ziyaret ettiklerinde okulun durumunun oldukça iyi olduğunu, lavaboların temiz olduğunu ve yeni bölümlerin hazır olduğunu ifade etti.
Avcı, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan 4 askerin ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu. Avcı ayrıca, Diyarbakır’da bir dere kenarında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin’in ailesine başsağlığı diledi.
Milletvekili Avcı, “Ülkemizde öğrencilerimiz yapay zeka konusunda artık teorisyen olmaktan pratisyen olmaya doğru adım adım ilerleyecekler. Laboratuvarlar devreye girecek. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Yayla Ortaokulu’nun durumunu yakından takip ediyoruz. Orada ilk etapta 24 derslik bir ortaokul planlıyoruz. İnşallah yakın bir gelecekte bunun müjdesini de vereceğiz.” dedi.