Çoculuğumdan beri astral seyahat yapıyordum bunun gizemini öğrenmek için bir enerjiste regresyon yaptırınca ne olduğunu anlamaya başladım sonra da bu konunun üzerine araştırmalar yaptım eğitimler ve sertifikalar aldım. Şu anda kendim de regresyon uygulayabiliyorum.

2-) Yazma süreciniz nasıl başladı?

Yaşadıklarım ve deneyimlerim beni yazmaya zorladı aslında yazarlık düşünmüyordum fakat anlatmam gerektiğini hissediyordum bu durumda olan çok fazla insan vardı. Anlatabildiğim kadarıyla bilgilendirmem gerekiyordu.

3-) Yazarken neler hissediyorsunuz, size ilham olan şeyler neler, Türk edebiyatında idol olarak gördüğünüz yazarlar var mı?

Yazarken bir görevi yerine getirmiş gibi rahatlıyorum. İlhamım kendi seyahatlerimde gördüklerimden kaynaklı. Benim tarzımda yazan bir idolum olmadı.

4-) Yazmış olduğunuz kitaplarınızın türü ve konusu nedir, içeriğinden bahseder misiniz?

Avukat SEO Nedir? Avukat SEO Nedir?

Seyahatlerim ve yükselişimi Sirius Başlangıçta anlattım ve içine herkese faydalı sırlar bıraktım. Sirius Gözcü İlimlerindeyse ders olarak anlatmaya çalıştım. Bunun sebebi bu tarz konularda bilgi kirliliği olabiliyordu. Bilimle ezoterinin nasıl birleştiğini bilimin eski bilgelerin kadim bilgilerinden faydalandığını kendi deneylerim üzerinde anlattım.

5-) Şuan çıkarmayı planladığınız başka bir kitap projeniz var mı, sizi okuyanlara spoiler vermek ister misiniz ?

Şu an benim sürekli kaybolup sonunda yolumu bulduğum kuantum alanını yani tüm ruhların her an oraya düştüğü Ruhlar Boyutu ' nu ve orada karşılaşıp öğrendiklerimi roman olarak yazıyorum aslında bir film gibi hepsi.

6-) Son olarak Türk gençlerine ve kitap tutkunu okurlara söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Türk gençlerine atalarını bulmalarını ve Ruhlar Boyutu ' unda birleşebilmeyi temenni ediyorum. Deneyimleyen biri olarak "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda, mevcuttur! deneyimiyle davetimi yapıyorum.

Kaynak: Bülten