Cevap : Rica ederim, tekrardan hoş buldum. Elbette, aslen Siverekliyim ama Diyarbakır’da yaşıyorum, ailemle birlikteyim. İlkokul, ortaokul ve liseyi Diyarbakır’da tamamladım. Üç kardeşiz ve evin üçüncü çocuğuyum, tek kızıyım. Yerel ve  dijital internet sitelerinde düzenli aralıklarla köşe yazarlığı yapıyorum. Bazen yazılarımla konuk olarak yer alıyorum. Kişisel gelişimi ve kendimi ilerletmeyi oldukça önemsiyorum.                

2-) Yazma süreciniz nasıl başladı?

Akıllı Ev Teknolojileri ile Hayatınızı Kolaylaştırın Akıllı Ev Teknolojileri ile Hayatınızı Kolaylaştırın

Cevap : Çocukluk hayalim diyebilirim. Ortaokul yıllarımda Türkçe öğretmenimiz her hafta düzenli olarak kitap okumamızı ve kontrolünü yapardı. Onun disiplini sayesinde kitaplar evimde bir yer edindi ve kariyerim başladı.  

3-) Yazarken neler hissediyorsunuz, size ilham olan şeyler neler, Türk edebiyatında idol olarak gördüğünüz yazarlar var mı?

Cevap : Hiçbir zaman yazarların eserleriyle ilerlemedim ve ilerlemeyeceğim anlamına gelmiyor, belki de henüz onların zamanı gelmedi. Daha çok kendi duygularımdan ve yaşadıklarımdan ilham almayı tercih ediyorum. Benim için motivasyon, rahatlama veya arınma gibi bir şey…

4-) Yazmış olduğunuz kitaplarınızın türü ve konusu nedir, içeriğinden bahseder misiniz?

Cevap : Tabii ki, İlk kitabım “ İçimdeki Fırtınam “ roman tarzında bir kadının yaşam öyküsünü yazdım. İkinci kitabım ise “ Kendine Güven : Kişisel Gelişim “ tarzında bir uygulama kitabı; bu eserde birçok kaynaktan ilham aldım. Üçüncü kitabım ise gerçek hayattan, yani yaşadığım olaylardan esinlenerek “ Har” öykü tarzında kaleme aldım. Ayrıca altı ortak proje kitabım var; makaleler, denemeler ve öykülerden oluşuyor.

5-) Şuan çıkarmayı planladığınız başka bir kitap projeniz var mı, sizi okuyanlara spoiler vermek ister misiniz ?

Cevap : Şu anda sağlık sorunları yaşıyorum. Bu yüzden yakın gelecekte herhangi bir kitap projem bulunmuyor. Ancak uzun vadeli bir kitap projesi planım var diyebilirim. Bu benim için uzun ve zorlu bir süreç olacak, o yüzden öncelikle sağlığımı düzeltmeyi ve ardından projeme odaklanmayı umuyorum.

6-) Son olarak kitap tutkunu olarak okurlara söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Cevap : Tabii ki var. Şunun için; hayallerinden, öğrenmekten ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmemelerini tavsiye ederim. Ayrıca, bu güzel röportajı gerçekleştirdiğiniz ve zaman ayırdığınız için size minnettarım.

Kaynak: Bülten