Zonguldak Belediyesi, Riva Halil’i meclis gündemine aldı... Efsanenin ismi yaşatılacak Zonguldak Belediyesi, Riva Halil’i meclis gündemine aldı... Efsanenin ismi yaşatılacak

TFF 3. Ligin yeni takımları arasında yer alan Zonguldak Kömürspor’da yönetim, 2024-2025 sezonu için kolları sıvadı. 8 yıl aradan sonra mücadele edilecek 3. Lig serüvenine yeni bir teknik direktörle başlayacak olan kırmızı-lacivertli kulüp, alternatif hocalar arasında genç bir ismi öne çıkardı. Ön görüşme yapılan bu isimle ilgili şimdilik ulaşılan tek bilgi, Süper Ligde uzun yıllar futbol oynaması ve teknik direktör kariyerinin başında olması.

Ankara, Ağrı, İzmir, İstanbul, Denizli, Edirne, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Mardin, Niğde, Bursa, Ordu, Trabzon, Kayseri ve Manisa’dan takımların yer aldığı 4’üncü grupta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hedefini en az Play-Off olarak belirledi.

Yeni sezon planlamasına 1 Temmuz’dan itibaren resmen başlayacak olan Zonguldak Kömürspor, yönetim yapılanmasının hemen akabinde teknik direktör konusuna çözüme kavuşturacak. Dışarıdan bir teknik direktörle çalışmak isteyen kırmızı-lacivertli yönetimin önünde alternatif çok sayıda isim var.

Kulübün hedef ve yapısına uygun bir ismi takımın başına geçirmeyi planlayan Zonguldak Kömürspor’da, Süper Ligde uzun yıllar futbol oynadıktan sonra teknik direktörlüğe geçiş yapan ve henüz meslek kariyerinin başında olan ünlü bir hoca, teknik direktör adayları arasında öne çıkmış durumda. Yönetim kurulu üyelerinin de olumlu baktığı genç teknik adam, Temmuz ayının ilk haftasında Zonguldak’a gelerek yönetimle yüz yüze görüşme gerçekleştirilecek. Bu görüşmeden olumlu sonuç çıkarsa, Zonguldak Kömürspor genç hocayla el sıkışıp ardından iç ve dış transfere yönelecek.

Transfer çalışmaları esnasında yeni teknik direktörün ismi ve yakın çevresinden de faydalanacak olan yönetim, söz konusu teknik adamın, transferde tercih aşamasındaki futbolcunun önceliği Zonguldak Kömürspor’a vermesinde etkili olacağına inanıyor.

Zonguldak Kömürspor geride kalan 2023-2024 sezonunda mücadele ettiği TFF 2. Ligde, sezona Mustafa Özer’le başlamış, sonrasında Zonguldaklı  Şenol Demir ve Barış Şeref’le çalışmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ