Türkiye Gündemi

Yolcu otobüsü kaza yaptı! 3 yaralı!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü aynı yönde seyir halindeki bir TIR'a arkadan çarptı.

Abone Ol

DTSO, turizm işletmelerinin sorunlarını ve taleplerini ele aldı! DTSO, turizm işletmelerinin sorunlarını ve taleplerini ele aldı!

Manisa Haber - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü aynı yönde seyir halindeki bir TIR'a arkadan çarptı. Kazada, otobüste bulunan üç yolcu hafif şekilde yaralandı.

Kaza, İzmir-Ankara Kara Yolu Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında gerçekleşti. 06 CTY 424 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, İzmir'den Ankara istikametine gitmekte olan 27 P 9671 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Olayın ardından vatandaşların bilgi vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Aktaş’a veda ziyareti Aktaş’a veda ziyareti

Kazada, otobüste bulunan Arkut Z. K. (17), Selen F. K. (20) ve Adem Y. (52) isimli yolcular çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. İHA

Babasına kızdı, minibüsü yaktı, kendi de yandı! Babasına kızdı, minibüsü yaktı, kendi de yandı!

Hayvan severler seferber oldu! Hayvan severler seferber oldu!