Zonguldak Havalimanı’ndan Düsseldorf’a uçan bir yolcu, valizinin kaybolması nedeniyle büyük mağduriyet yaşadığını açıkladı. 

Nurten Çınar son yolculuğuna uğurlandı Nurten Çınar son yolculuğuna uğurlandı

07 Ekim 2024 tarihinde 11:15 uçağı ile Düsseldorf’a iş seyahati için giden yolcu, valizini bulamaması üzerine hem seyahatinde ciddi aksaklıklar yaşadığını hem de havayolu şirketi ve ilgili havalimanları tarafından sorunun çözülememesinden şikayetçi olduğunu belirtti.

Mağdur yolcu, Düsseldorf’a vardığında valizinin kaybolduğunu fark etti ve iş seyahatine uygun ekipmanlarının olmaması sebebiyle işlerini aksattığını ifade etti. Yolcu, Zonguldak Havaalanı’na üç kez başvurmasına rağmen valizin uçağa yüklendiği bilgisi verildiğini, ancak Düsseldorf Havaalanı’ndaki kayıp bürosunun iki gündür çözüm sunmadığını ve kimsenin sorumluluk almadığını söyledi.

Yaşadığı mağduriyet nedeniyle hem zaman hem de iş kaybı yaşadığını belirten yolcu, valizi bulunmadığı takdirde dava açacağını ve hem vergi dairesine hem de uluslararası uçuş hakem heyetine başvuracağını dile getirdi. Yolcu ayrıca, uçak içi alışverişte kredi kartının geçmemesi ve fatura eksikliği nedeniyle de şikayetçi olduğunu vurgulayarak, bu konuda da gerekli mercilere başvuru yapacağını belirtti.

Valizin akıbeti henüz belirsizliğini korurken, yolcu hukuki yollara başvuracağını ve konunun peşini bırakmayacağını vurguladı.

Editör: Seyma Kaya