Birinci Amatör Küme’nin köklü kulübü Terakkispor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda oluşturmaya çalıştığı 2024-2025 sezonu kadrosuna bir önemli ismi daha ekledi. Bordo-Beyazlı yönetim, geçen sezon ara transfer döneminde Üzülmezspor’dan transfer ettiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Batuhan Serçe’yle yeniden anlaşmaya vardı.

Çaycuma'da kazanan Çaycuma oldu Çaycuma'da kazanan Çaycuma oldu

10 numaranın değişilmez ismi, Başkan Cüneyt Öztür ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüşmenin ardından kendisini yeniden Terakkispor’a bağlayan imzayı attı.

Yarım devre formasını giydiği Terakkispor’da Play-Off oynayan Batuhan Serçe, yeni sezonda kadronun yine çok önemli ismi olacak. Bordo-Beyazlı forma altında bu kez şampiyonluk yaşamak isteyen orta sahanın etkili ismi, performansının üzerine koyup kendisine güvenenleri mahcup etmeyecek.

Batuhan Serçe’nin, Zonguldak kariyerinde Kozlu Taşkömürüspor, Kozlu Belediyespor, Gelikspor, Zonguldak Gençlergücü Spor Kulübü, İhsaniyespor ve Üzülmezspor geçmişi var.

Yarı profesyonel olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lig tecrübesi de bulunan Batuhan Serçe, 10 numara pozisyonunda görev alıp Bordo-Beyazlı takımın iki ve üçüncü bölgesinde büyük sorumluluk üstlenecek.

Batuhan Serçe transferiyle mevcut kadroya güçlendiren Terakkispor Kulübü’nde transferin devamı gelecek. Bordo-Beyazlı yönetim, Play-Off’a kadar yükselme başarısı gösteren geçen sezonki kadronun üzerinde kuracağı kadroyla direkt şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Geçen sezon ertelediği Süper Amatör Lige bu sezon kesin çıkmak isteyen Terakki ekibi, bu düşünce doğrultusunda önümüzdeki günlerde ses getirecek transferleri sürdürecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ