Rekabet dolu bu sosyal medya mecrasında başarılı olmak için çeşitli stratejiler geliştirmek gerekir. En etkili ve başarılı stratejilerden biri olarak YouTube abone satın al servisleri gösterilebilir. Kaliteli ve ün salmış bir servis sağlayıcısı seçerseniz ve özgün içerikler üretmeye devam ederseniz başarılı olmanız kaçınılmaz.

Abone satın alıp kanal algınızı nasıl değiştireceğinizi bu yazıda tartışıyoruz. Siz de bu konuyu merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Abone Sayısının Artmasının İzleyici Algısına Etkisi

YouTube kanalınızın abone sayısının artmasının izleyiciler üzerinde olumlu etkileri bulunmaktadır. Bazı önemli etkileri şunlardır:

Sosyal Kanıt ve Güvenilirlik Elde Edersiniz

YouTube’da abone sayınız artmaya başladığı andan itibaren kullanıcıların ve markaların sizin hakkınızdaki görüşleri değişir. Kanalınız yüksek abone sayısına sahipse izleyicilere sayfanızın popüler ve değerli olduğunu düşündürebilirsiniz.Bu da bireylerin, kanalınızı daha güvenilir ve izlemeye değer bulmalarına neden olabilir. YouTube kanalınız için abone satın alarak ve kaliteli içerik üretimine devam ederek izleyicileri kanalınızı izlemeye teşvik edebilirsiniz.

Şahane Bir İlk İzlenim Yaratmanızı Sağlar

Yüksek abone sayısına sahip bir kanal, yeni izleyiciler için çekici olacaktır. Yüksek abone sayısı kaliteli içeriklere sahip bir hesabınız olduğunu gösterir. Sizi takip etmeyen kullanıcılar kanalınıza göz atıp içeriklerinizi incelemek isteyebilir. Bu durumda hem abone sayınızın hem de etkileşim metriklerinizin artma ihtimali yükselir. Unutmayın ki içerik kalitenizin abone sayısına uyumlu olması gerekir.

Diyelim ki 10,000 abone aldınız ve içerikleriniz çok da kaliteli değil. Satın aldığınız gerçek ve yüksek kaliteli aboneler zamanla kanalınızı terk edebilir. Organik ve ücretli gelen abonelerinizin ilgisini sürdürmek için kanalınızı optimize etmeniz ve içeriklerinize özen göstermeniz gerekir.

Rekabete Siz de Katılın

YouTube’da içerik üreten bir kullanıcıysanız abone sayısı sizin için son derece önemlidir. Abone sayısı yüksek bir kanal her zaman için rekabet avantajı sağlar. Özellikle aynı kategoride içerik ürettiğiniz kullanıcıların önüne geçmeniz sosyal medya kariyeriniz, iş birlikleri ve çok daha fazlası için mühimdir. Rekabetin bir parçası olmak için Views4You’dan abone satın almanızı ve çeşitli projelerin içinde yer almanızı tavsiye ederim.

YouTube Abone Satın Alıp Kanalını Yukarı Taşı

YouTube abone satın al servisi, çeşitli platformlar tarafından sunulan ücretli bir hizmettir. Bu hizmetten faydalanırken çok dikkatli olmakta fayda var. Tercih ettiğiniz servis sağlayıcısı size kaliteli ya da kalitesiz, sahte abone gönderebilir. Bunun ayrımını yapabilmeniz için araştırma yapmanızı öneririm. Bulduğunuz satıcıların ücretsiz deneme paketleri varsa mutlaka deneyin. Genelde çok az abone sunuyorlar ama kaliteliyse ve gerçekse bunu kesinlikle anlarsınız.

Ücretsiz aboneleri denemek için kredi kartı bilgisi ya da buna benzer verileri onlarla paylaşmanız gerekmez. Eğer sizden kişisel bilgilerinizi isterlerse, direkt o sayfadan çıkın ve bir daha dönmeyin. YouTube abone satın alırken bile sizden sadece kanal linki ve mail adresi istenir. Ödeme aşamasında da kart bilgilerinizi girersiniz. Güvenilir bir servis bulduysanız içiniz rahat olsun verdiğiniz veriler üçüncü şahısların eline geçmez.

Bunlar dışında aşağıdaki sorulara dikkat edebilirsiniz.

·         Sitenin tasarımı ve görünümü düzgün mü?

·         Servis hakkında verilen bilgiler yeterli mi?

Ders programından teknoloji detoksu: Dr. Büşra Olcay Öz'den tatilinizi planlama rehberi Ders programından teknoloji detoksu: Dr. Büşra Olcay Öz'den tatilinizi planlama rehberi

·         Şifrelenmiş ödeme sistemi var mı?

·         Hizmetten memnun kalmazsam para iadesi mümkün mü?

·         Satın aldığım abonelerde düşme gözlemlersem ne olur?

·         Müşteri temsilcisi var mı?

Bulduğunuz her YouTube abone satın al sitesine girip bu sorulara cevap bulmaya çalışın. Ve en çok olumlu cevap alan site sizin kazananınız olsun!

Gerçek İzleyiciler Abone Aldığınızı Fark Eder Mi?

Gerçek izleyiciler, abone satın aldığınızı kanalınıza ve gelişiminize bakarak fark edebilir. Bu durum orantısız bir satın alma işlemi sonucu gerçekleşebilir. Diyelim ki kanalınızı yeni açtınız, çok az takipçiniz ve videonuz var.Direkt olarak 25,000 YouTube abone satın aldınız. Ve servis aldığınız site kalitesiz. Bu durumda üç olasılık gerçekleşebilir:

1.    Aldığınız aboneler bot çıkar ve hiçbir şekilde kanalınızın büyümesine yardımcı olmazlar.

2.    Servis aldınız ama size hiç teslim edilmedi.

3.    Satın alma işlemini işi bilmeyen bir şirketten yaptınız, abonelerbirden yüklendi ve kanalınızın uyarı almasına yol açtı.

Bu olumsuz üç olasılığın yanı sıra gerçek izleyicileriniz kanalınıza güven olmayacağını düşünür. Organik olarak gelen takipçilerinizi kaybetme ihtimaliniz de ortaya çıkar. Ücret karşılığında aldığınız aboneler kalitesizse izlenmeleriniz, beğeni ve yorum oranlarınız da düşük olur. Bu da izleyicileri kanalınızdaki etkileşimin doğallığını sorgulamaya iter.

Abone satın aldınız ama içerikleriniz kalitesiz mi? İzleyicileriniz buradan abone satın aldığınızı kolaylıkla anlar. Bu durum izleyicilerin kanala olan güvenini zedeleyebilir. O yüzden YouTube abone satın alırken kanalınızın bunun için elverişli olduğundan emin olun.

YouTube Abone Satın Almadan Önce Kanalınız Nasıl Olmalı?

YouTube abone almadan önce kanalınızda hiç video olmayabilir, ya da çok az içerik de olabilir. Bu kesinlikle bir sorun değil. Abone satın alma, hesabınızın büyümesine ivme kazandırmak için uygulanan bir strateji olduğu için aşamalı olarak ilerlemenizi tavsiye ederim.

Hesabınızı açtınız birkaç tane 3 dakika ve üzeri video yüklediniz. Kanalınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaştınız ve organik olarak abone çekmeye başladınız. Süper! Bu noktada bir yandan az miktarda kaliteli YouTube abonelerinden satın alabilirsiniz. İnşa etmeye çalıştığınız kanalınızı dışarıdan bu şekilde destekleyebilirsiniz.

Eğer tercih ettiğiniz şirket profesyonelse aboneleri birden göndermemesi gerektiğini bilir. Satın aldığınız servis yavaş yavaş kanalınıza yüklenirken siz içerik üretmeye devam edersiniz. Aynı zamanda izleyici kitlenizle iletişim kurmayı da unutmayın. Kullanıcıların yorumlarını okuyun, beğenin hatta onlara cevap verin. İzleyiciler, içerik üreticisi tarafından önemsendiğini bilmek ister.

Kanalınız yukarı doğru tırmanırken abone almaya devam edebilirsiniz. Haftada ya da ayda bir iki paket işinize yarayabilir. Böylelikle istikrarlı bir şekilde kanalınızı büyütebilirsiniz.

Abone satın almak kısa vadeli bir strateji midir?

Eğer şüphe uyandıran bir servis sağlayıcısından abone alırsanız çok kısa vadeli olabilir. Aldığınız aboneler birkaç gün içinde kanalınızı takip etmeyi bırakabilir. Olan sizin bütçenize ve zamanınıza olur. Güvenilir bir şirket tercih ettiğiniz zaman abone satın almayı uzun vadeli bir stratejiye dönüştürmek sizin elinizde. Abone satın aldım, içerik üretmeye bir süre ara verebilirim derseniz kanalınızı büyütemezsiniz ve aldığınız servis bir işe yaramaz.

Kaç tane abone alırsam kanalım alanında popüler olur?

Bunun için kesin bir sayı vermek mümkün değil. Ama hiçbir zaman abone ihtiyacınız bitmez. 10K, 100K, 1M topluluğunuzu büyütebildiğiniz kadar büyütmeniz gerekir. Böylece markanızı dünya çapında yayabilir, sağlam bir kariyer inşa edebilirsiniz.

Kaynak: Bülten