Zonguldak’ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, yüksek kesimlerde ulaşımı olumsuz etkiledi. Bazı mahallelerde yollar kapanırken, belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.
Önceden yapılan hazırlıklarla birlikte, kar yağışının başlamasıyla belediye ekipleri kapanan yolları açmak için hızlı bir şekilde müdahaleye geçti. Özellikle ulaşımın tamamen durma noktasına geldiği mahallelerde ekipler, iş makineleriyle yoğun bir çalışma yürütüyor.
Kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden olurken, çocuklar için eğlenceli anlar yarattı. Kapanan yolların olduğu bölgelerde, mahalle sakinleri ve çocuklar kar topu oynayarak ve kardan adam yaparak bu anın keyfini çıkardı.

Whats App Image 2025 02 05 At 14.34.43

Ramazan davulcularının hakkını vermeliyiz ama; Böyle Olmaz! Ramazan davulcularının hakkını vermeliyiz ama; Böyle Olmaz!

Whats App Image 2025 02 05 At 14.34.42

Whats App Image 2025 02 05 At 14.35.49

Muhabir: Handan Alataş