Zonguldak Terakki Mahallesi muhtarı Ferit Arslantürk, çocukların yüzlerinde tebessüm olmaya devam ediyor.

Zonguldak Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk, her sene olduğu gibi bu senede Kuran Kursu öğrencilerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Arslantürk 10 camide yaklaşık 400 çocuğa her hafta dağıttı ikramlarla hem örnek oluyor hem de çocukları camiye teşvik ediyor.

Arslantürk, hayırsever vatandaşlardan toplanan yardımlarla camilerde bulunan kuran kurslarına tek tek ziyaret ederek ikramlık dağıtıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Ferit Arslantürk;”Dün çocuklarımıza muz ve şeftali verdik. Bol bol verdik ki çocuklarımız mutlu olsun. Hayırsever vatandaşlarımızın bu işe bakış açısı güzel talepler geliyor. Biz de talepler doğrultusunda normalde haftada bir gün veriyoruz. Bu haftada iki güne çıkardık beşinci kez ikramlarımızı vereceğiz. Nasip olursa yarın yine on camimizde yaklaşık 400 tane çocuğumuza 400 tane meyve suyu, dört yüz tane de kek dağıtacağız. Yanılmıyorsam 16 Ağustos'ta artık Kur'an kursları bitiyor 6 haftaydı bu sene kurslar. Biz bu kurların sonuna kadar devam ettik. Son hafta içerisinde güzel bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili sayın müftümüzden müftü yardımcılarımızla, işte hocalarımızla irtibat halindeyiz. Onlar da oturup, kararlaştıracağız. Güzel bir final yapacağız. Burada ilk önce siz de tabii ki sesimiz olduğunuz için bu iyilikleri duyurdunuz akabinde de bize yardımcı olan hayırsever abilerime, ablalarıma, kardeşlerime yine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

“CAMİDE BİZLERİ BEKLİYORLAR”

Meyve fiyatları uçtu Meyve fiyatları uçtu

Çocukların çok mutlu olduğunu ifade eden Arslantürk, Çocuklar için gerçekten çok faydası oluyor. En azından bizleri bekliyorlar. Salı ve perşembe günleri muhtarımız gelecek diyorlar. O yüzden bu tür ikramların çocuklara çok faydası oluyor. En azından camilerde duruyorlar ve başarı oranları da artıyor. Çünkü geçen seneden elimizde verilerimiz var. İnşallah bu sene de bu sayıyı tuttururuz. Bundan sonrada devam edecek. Hayırsever vatandaşlara buradan tekrardan teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

4D7Db65F A38C 4D5A 93A3 D1Fd86F6E7Ce

155E2C66 Dffc 4710 8Db8 F05153C020Ee155E2C66 Dffc 4710 8Db8 F05153C020Ee

Muhabir: Sertaç Özdemir