Fuarın ilk günlerinde satışa sunulan ürünlerin çoğunda fiyat etiketlerinin eksik olduğu ve bazı gıda ürünlerinin denetlenmediği yönünde eleştiriler gelmişti. Bu şikayetler üzerine Zonguldak Belediyesi Zabıta ekipleri harekete geçerek gıda denetimi yaptı ve tüm ürünlerin fiyat etiketlerinin bulunması gerektiğini hatırlattı; ardından ürünlerin fiyatları etiketlendi.

Bazı Et Ürünlerinde Fiyat Etiketi Hala Eksik

Vatandaştan Başkana tepki; "Beni şahsi mülk diye gönderip CHP'li birine yol çalışması yapıyorsun Vatandaştan Başkana tepki; "Beni şahsi mülk diye gönderip CHP'li birine yol çalışması yapıyorsun

Yine de fuarda kebap, lahmacun, köfte, çağ kebabı gibi bazı et ürünlerinin fiyatlarının hâlâ belirtilmediği dikkat çekiyor. Vatandaşlar, sıcak yemekler için fuar alanında kurulan masalarda yemeğin ardından fatura talep ettiklerinde, piyasa ortalamasının üzerinde fiyatlar ödediklerini öne sürüyor.

Fuardaki fiyat şeffaflığının eksikliği nedeniyle rahatsız olan ziyaretçiler, “Et ürünlerinin de fiyatlarının yazılmasını istiyoruz. Yeni çıkan kanunla tüm lokanta ve kebapçılarda fiyatları görebiliyoruz, burada neden yok?” diyerek yetkililere çağrıda bulunuyorlar.

Muhabir: Handan Alataş