Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetimde Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetimde

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, bir dizi ziyaret kapsamında Zonguldak’a gelerek tutuklu bulunan Genel Başkanları Ümit Özdağ için başlatılan imza kampanyasına katıldı. Partililer, Gazipaşa Caddesi’nde bir araya gelerek Türk Ocakları binasına kadar yürüyüş düzenledi.

Zafer Partisi Genel Merkezi’nden gelen Genel Başkan Yardımcıları Semih Dikkatli, Musa Ertugan, Özcan Pehlivanoğlu, İbrahim Kaan Ertem, Haydar Çakmak ve Ayşenur Alp ile birlikte Genel İdari Kurulu Üyeleri Tunç Nazikoğlu ve Muharrem Özçelik, Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan ve il yöneticileri yürüyüşte yer aldı. Türk Ocakları mensupları da eyleme destek verdi.

Gazipaşa Caddesi’nde kurulan Zafer Partisi çadırı önünde Ümit Özdağ’ın tutuklanmasına tepki gösteren partililer, özgürlük talebini içeren bir imza kampanyası başlattı. Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu ve beraberindekiler, yürüyüş öncesinde çevredeki vatandaşlarla sohbet ederek sürece ilişkin görüşlerini paylaştılar.

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, hukukun herkese lazım olduğunu belirterek, “Ümit Özdağ’ı susturamayacaklar. Bizler burada sadece kendi partimiz için değil, adalet ve hukuk mücadelesi veren herkes için bir aradayız” dedi.

Yürüyüşe katılan Türk Ocakları mensupları da hukukun siyasallaştırılmasına karşı olduklarını ve demokratik haklarını savunduklarını belirterek, Zafer Partisi’nin yürüyüşüne destek verdiklerini ifade ettiler.

Whats App Image 2025 02 01 At 16.01.07 (1)

Whats App Image 2025 02 01 At 16.01.06

Whats App Image 2025 02 01 At 16.01.06 (2)

Whats App Image 2025 02 01 At 16.01.07

Whats App Image 2025 02 01 At 16.01.05

Whats App Image 2025 02 01 At 16.01.06 (1)

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA