Zonguldak

Zafer Partisinden “yeni müfredat” eleştirisi

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan yazılı bir açıklama yaparak “Çok eksikleri ve hataları olan bir program” dedi

Abone Ol

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan yazılı bir açıklama yaparak yeni eğitim öğretim yılı üstündeki görüşlerini dile getirdi.

Turhan şöyle dedi:

“Yeni eğitim öğretim yılı, yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni başarılar demektir. Zafer Partisi Olarak Arzumuz, merak eden, araştıran, öğrenmek için birbirleriyle yarışan ve bundan keyif alan öğrencilerin yetiştiği bir eğitim sistemidir. Bu sene Milli Eğitim Bakanının “Yeni Müfredat” adı altında uygulayacağı bir ders programınız olacak. Çok eksikleri ve hataları olan bir program.

Bu eğitim sistemi içerisinde pek mümkün gözükmüyor lakin eğitim alacak olan çocuklarımız; derin bilgi birikimine sahip, yerel ve küresel konular ile sorunlar hakkında fikir sahibi, farklı bakış açılarına sahip bireyler olarak yetişmeleri için Geçmişlerinide daha yakından inceleme araştırma fırsatı bularak, vatan toprağının her karış toprağına daha sıkı sahipleneceklerine inanıyor ve onlara güveniyoruz.

Sevgili Gençler;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tanıdıkça sizlerde gelecekte büyük işler yapmak için gereken güç ve cesareti içinizde bulacaksınız. Öğretmenlerinizi sayın ve sevin. Sizlerin başarılarınızı kısmanmayacak 3 kişi vardır bu dünyada. Anneniz, babanız ve öğretmeniniz. Hepinize başarılı sağlıklı ve mutlu bir ders yılı diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şehit olan Öğretmenlerimizi Ve Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyor, ailelerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiası için 2024-2025 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.”