Devrek Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene, Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Gökçebey Kaymakamı Musa Türkmen, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkan vekili Sezai Bilici, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, ilçe protokolleri, senato üyeleri, akademisyenler, Çanakcılar Şirketler Grubu adına Semiha Çanakcı, hayırsever Avukat Ali Osman Odabaş, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Tören, öğretim elemanları ve öğrencilerin tören alanına gelmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Çaycuma MYO birincisi Ece İrem Kaymakyemez konuşmasını yapmak için kürsüye geldi.

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programını birincilikle bitiren Kaymakyemez, öğrenim süresi boyunca akademisyenlerin büyük bir özveri ve ilgiyle kendilerini desteklediğini ifade ederek ZBEÜ yönetimine, bölüm hocalarına, öğrenci arkadaşları ve ailesine teşekkürlerini sundu.

Mezuniyet töreni açılış konuşmasını gerçekleştiren ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 1924 yılında temelleri atılan ve bu yıl bir asrı dolduran tarih ve tecrübesiyle akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda her geçen gün daha çok adından söz ettiren; her yeni çalışma ve faaliyetle gerek ulusal gerekse uluslararası alanda hızlı bir yükseliş ivmesi yakalayan Üniversiteye yakışır mezuniyet törenleri gerçekleştirmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek tüm akademisyenlere, idari personele, öğrencilere ve öğrenci ailelerine teşekkürlerini sundu.

Öğrencilerin mezuniyet sonrasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini temsil edeceklerini, onlarla büyük gurur duyduklarını ve her daim onlara destek olabilmek için hazır olduklarını ifade eden Rektör Özölçer, öğrencilere mezuniyet sonrası yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı dileyerek sözlerini sonlandırdı.

TSO Başkanı UND Başkanını ziyaret etti TSO Başkanı UND Başkanını ziyaret etti

Açılış konuşması ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerin mezuniyet yemini etmesi ve kep atmasının ardından  tören sona erdi.

Çaycuma Devrek Mezuniyet

Çaycuma Devrek Mezuniyet 3

Kaynak: Bülten