Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı

Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen protokol imza töreninde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü İhsan Şan yer aldı.

 2024 Emekliler Yılı kapsamında yapılacak ortak proje ve iş birliklerine ilişkin olup BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve SGK Zonguldak İl Müdürü İhsan Şan tarafından imzalanan protokol metni, BEUN ve SGK Zonguldak İl Müdürlüğü arasında; Üçüncü Yaş Üniversitesi programlarının belirlenmesi, emeklilere yönelik ortak programların oluşturularak hayata geçirilmesi ve yaşam boyu öğrenme pratiklerinin gerçekleştirilmesini öngörüyor.

 İmza töreninin ardından konuşan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının Türkiye’de “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesi münasebetiyle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak çok kıymetli emeklilerimizi mutlu edecek, onların yaşam boyu öğrenme faaliyetlerine destek olacak akademik ve kültürel etkinlikler gerçekleştirmeye devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmalarımızda bize desteklerini sunan kıymetli SGK Zonguldak İl Müdürümüz Sayın İhsan Şen’e de teşekkürlerimi sunuyorum. Zira Üniversitemiz ve Müdürlüğümüz arasında gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği protokolü imza töreni ile 2024 Emekliler Yılı kapsamında kıymetli emeklilerimize yönelik güzel ve anlamlı çalışmalar yürütecek olmanın heyecanı içindeyiz”  ifadelerini kullandı

Kaynak: Bülten