Dünya

Zehirli öpücük! Sevgilisini önce öptü sonra zehirleyerek öldürdü!

Genç bir kadının sevgilisini zehirleyerek öldürmeden önce yanına pudingle gitmesi ve öpmesi duyanlarda şaşkınlık yarattı.

Abone Ol

Rio de Janeiro’da yaşanan dehşet verici bir olay, güvenlik kameralarına yansıdı ve ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Julia Cathermol isimli genç kadın, sevgilisi Luiz Ormond'u zehirleyerek öldürdü. Cinayet anları, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

ÖNCE BİRBİRLERİNİ ÖPTÜLER

Julia Cathermol, sevgilisi Luiz Ormond'un evine bir tabak puding götürdü. Asansörde birlikte görüntülenen çift, önce birbirini öptü. Ancak bu öpücük, korkunç bir planın başlangıcını simgeliyordu. Genç kadın, sevgilisinin zehirli tatlıyı yemesini büyük bir sakinlikle izledi. Bu anlar, asansörde bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

EVDEN GELEN KÖTÜ KOKULAR ÜZERİNE KOMŞULAR POLİSE HABER VERDİ

Rio de Janeiro'daki bir evden gelen kötü kokular üzerine komşular polise haber verdi. Polis, eve geldiğinde Luiz Ormond'un cansız bedeniyle karşılaştı. Sindirim kanalında çikolata bulunan Ormond'un otopsisinde ölüm nedeni belirlenemedi. Ancak olayın detaylarını araştıran polis, Ormond'un ölümünden birkaç saat önce sevgilisi Julia Cathermol'un onu ziyaret ettiğini tespit etti.

50 ADET EZİLMİŞ İLAÇ EKLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Polis, Ormond'un, geleneksel bir Brezilya tatlısı olan brigadeiros ile zehirlendiğine inanıyor. Olayı araştıran ekipler, Julia Cathermol'un suç ortağı olan Suyany Breschak'ı sorguladı. Breschak, Cathermol'un yaptığı tatlıya eczaneden aldığı morfin içeren 50 adet ezilmiş ilaç eklediğini itiraf etti.

CESETLE AYNI EVDE KALMIŞ!

Polis, Ormond'un cansız bedenini etrafında çalışır durumda bulunan bir dizi vantilatörün ortasında yerde yatar vaziyette buldu. Julia Cathermol'ün, sevgilisinin cesediyle hafta sonu boyunca evde kaldığı ve pazartesi sabahı valizlerini taşıyarak olay yerinden ayrıldığı tespit edildi.

CİNAYETİ NEDEN İŞLEDİĞİ BİLİNMİYOR

Julia Cathermol'un neden böyle bir cinayeti işlediği henüz netlik kazanmadı. Ancak polis, olayın arkasındaki motivasyonları araştırmaya devam ediyor. Bu korkunç olay, Brezilya’da büyük bir şok etkisi yaratırken, Julia Cathermol ve suç ortağı Suyany Breschak hakkında adli süreç başlatıldı.