Kamyon ile otomobil çarpıştı, otomobil sürücüsü kadın hayatını kaybetti Kamyon ile otomobil çarpıştı, otomobil sürücüsü kadın hayatını kaybetti

Zincir marketler bu çocukları üzüyor
Sattıkları dondurmadan çıkan “Bedava” ürünleri vermeyen marketler “genel merkezden talimat gelmedi” diyerek ailelerini de kandırıp bedavanın üstüne yatıyorlar

Zonguldak gerçekten boş vermişlerin bir kenti olmuş durumda. Denetim yapması gerekenler yapmıyor, hal böyle olunca da sömürü düzeni çocuklara kadar indirgeniyor ve üç beş yaşındaki minikler ağlatılıyor.
Bunun nedeni ise dondurma. Ülke genelinde satış yapan büyük bir dondurma firmasının ürünlerinden çıkan “bedava” dondurmalar bu zincir marketlerin kasiyerleri tarafından “kasada problem çıkıyor” denilerek ya da “genel merkezden talimat gelmeden bedavaları veremiyoruz” şeklinde saçma sapan bir bahaneyle bedava kazanan çocukları üzüp ağlatıyorlar. 
Aileleriyle ge en çocukların ana babalarına da “genel merkezden talimat gelmedi” denilerek bedava ürün verilmiyor ve adeta üstüne yatılıyor.
Bu arada kimi çocuklara da “gidip bakkalınızdan alın” deniliyor ama bu kez de bakkal “nereden almışsanız orayla gidin” diyerek bunları gerisin geri yolluyor.
 

Muhabir: Sermet Aksu