Gülseren Demir son için tören düzenlendi

Zonguldak'ta hayatını kaybeden avukat Gülseren Demir için adliye binası önünde tören düzenlendi.

Zonguldak Sosyal Sigortalar Kurumu emekli avukatlarından Gülseren Demir vefat etti.
 Gülseren Demir bir süredir tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Gülseren Demir için adliye binasının önünde program düzenlendi. Programa Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Bari Başkanı Türker Kapkaç, ve avukatlar katıldı. 

Törende konuşan Baro Başkanı Türker Kapkaç, "Baromuz için bugün acılı ve üzüntülü bir gün . Av.Gülseren Demir'i kaybetmenin derin bir acısını yaşıyoruz. Av.Gülseren Demir, dürüstlüğü meslektaşlar arasında saygınlığı ve iyi ilişkileri veriyorlar bir meslektaşımızda ve üstadımızdı. Savunma mesleğini başarı ile temsil eden tüm meslektaşlarımın Aziz hatıraları önünde eğiliyorum.
Sn.Av.Gülseren Demir'i yargı camiasına ve bunun içinde en baromuz kurul ve komisyonlarına kadın gücünü sunan bir zor model olarak her zaman hatırlayacağız. Üstat avukatlarımızın bir sesi olarak şunu da ifade etmeliyim ki; Gülseren Demir'in birçok avukata emeği çoktur. Zonguldak borusu büyük bir ailedir. Bugün de bu dayanışmayı sergilediğiniz için ve acımızı  paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Gülseren ablamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ailenin tüm fertlerine meslektaşlarıma ve yargı camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Avukatlık görevine yapmış olduğum çalışmalardan dolayı saygıyla sevgiyle anıyoruz. Bizden yana hakkını helal ediyoruz."

Konuşmaların ardından helallik alınarak  Gülseren Demir son yolculuğuna uğurlandı.

Gülseren Demir Töen 2

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ‘Şehitlerimizin yanı başında Gazilerimizde milletin baştacıdır’ Vali Osman Hacıbektaşoğlu ‘Şehitlerimizin yanı başında Gazilerimizde milletin baştacıdır’

Whats App Image 2024 08 12 At 11.20.21

Whats App Image 2024 08 12 At 11.20.21 (1)

Muhabir: Sertaç Özdemir