Devrek'te gerçekleşen bir düğün töreninde, geleneksel takı takma yerine çifte Devrek Bastonu hediye edildi. 

Kardelen Kandemir ve Bahri İncirci çifti, Devrek Yaşam Park Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

Zafer Partisinden kutlama Zafer Partisinden kutlama

Düğüne katılan S.S. Devrek Baston ve El Sanatları Kooperatifi Başkanı Erol Dedemen, Başkan Yardımcısı Sadettin Horuz ve Emel Özmekik Altunbaş, Kardelen Kandemir ve Bahri İncirci çiftine dünyaca ünlü el yapımı Devrek Bastonu hediye etti. Baston hediyesi karşısında şaşıran çift, "Bizim için sürpriz oldu. Böyle bir şey beklemiyorduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

S.S. Devrek Baston ve El Sanatları Kooperatifi adına konuşan Emel Özmekik Altunbaş, "Genç çiftimize kooperatif olarak düğün hediyesi olarak dünyaca ünlü el yapımı Devrek Bastonu getirdik. Devrek'te baston vermenin bir anlamı vardır. 'Bu bastonu kullanabilecek kadar uzun ömürlü yaşa' anlamı taşıyan baston hediye etmenin, yeni evlenen çiftimize en güzel düğün hediyesi olacağını düşündük. Evlilikleri ve ömürleri bu bastonu kullanacak kadar uzun ömürlü olsun. Allah hayırlı, uğurlu etsin inşallah." diye konuştu.

Düğün için alışılmışın dışında olan bu hediye, damat ve gelinin yanı sıra davetlileri de gülümsetti. Devrek Bastonu'nun anlamı ve el yapımı olması, hediyeye ayrı bir değer kattı.

Whats App Image 2024 06 29 At 11.41.31

Whats App Image 2024 06 29 At 11.40.59

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma