Zonguldak-Ereğli yolunun Kandilli mevkiinde saat 17.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu araç su kanalına devrildi.

Ş.E. yönetimindeki 67 UF 988 plakalı araç, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalına düştü. Kazada araç sürücüsü Ş.E. ve araçta yolcu olarak bulunan Z.U. yaralandı.

Zonguldak’ta skandal kararın yankıları sürüyor: Geyik öldürene de insanı öldürene de aynı ceza! Zonguldak’ta skandal kararın yankıları sürüyor: Geyik öldürene de insanı öldürene de aynı ceza!

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kar yağışı yurda giriş yaptı! Lapa lapa yağdı Kar yağışı yurda giriş yaptı! Lapa lapa yağdı

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA