Veteriner hekim Gökmen Koç'tan vatandaşlara uyarı Veteriner hekim Gökmen Koç'tan vatandaşlara uyarı

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ali Topaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Zonguldak Belediye Meclisi’nde alınan zam kararlarına tepki gösterdi.

Topaloğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Zonguldak belediye yönetimi mevcut iktidara rahmet okutacak derecede zamlar uygulayarak. kendilerine oy veren seçmeni şaşkına çevirmiştir. Biz soruyoruz: sayın belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri seçim döneminde biz bunları yapacağız diyerek oy isteseydi. Acaba bu koltuklarda oturabilirler mi?

“AKP YAPINCA YANLIŞ CHP YAPINCA DOĞRU MU OLUYOR”

Gelmiş geçmiş en zamcı belediye yönetimi olarak tarihe geçecekler. Dün karşı çıktıklarına bugün kendileri kat ve kat fazlasını yaparak tarihe geçecekler. Merak ettiğimiz tek şey: Zonguldak CHP'de buna hayır diyecek hiç kimse yok mu ? Mesela Zonguldak Milletvekilleri bu konuda ne düşünüyor? AKP yapınca yanlış CHP yapınca doğru mu oluyor.

“PLAJDA ŞEMSİYELER ELEKTRİKLE Mİ ÇALIŞIYOR?”

Geçmişte bir belediye meclis üyesi Plaj zamlarına karşı çıkarken şöyle demişti. Plajda şemsiyeler elektrikle mi çalışıyor diye sormuştu. Sahi plajda şemsiyeler elektrikle mi çalışıyor?

Halkın yerini halka parayla satanlar, Yoksul ve dar gelirli insanlar biraz nefes aldığı ve sosyalleştiği yerleri böylesine akıl almaz zamlar yaparak gidilmez hale getirenler asla demokrat olamazlar.

Sayın başkan iyi hesap uzmanıdır. Otobüs zammı ve plaj zammından sonra 3 kişilik bir aile iki araç değiştiriyorsa bu bir günlük maliyeti kamuoyu ile paylaşsın. Belediye elbette makul kabul edilebilir ölçülerde zam yapabilir.

Biz bir kez daha belediye yönetimini aklı selime çağırıyoruz. Bu zamları makul kabul edilebilir seviyeye çekin. Plaj zammı tamamen kalkmalıdır. Konunu her anlamda takip edeceğiz . Her türlü tepkiyi ortaya koyacağız.

DOLMUŞ ESNAFINA ÇAĞRI !

Belediyenin Otobüs Zammını Bahane Ederek Dolmuşlara Zam Yapmayın, Oda Başkanı Vermiş Olduğu Sözlerin Arkasında Dursun,

TÜKETİCİLERE ÇAĞRI!

Zamlar geri alınmadıkça plajları boykot edin alternatif  ücretsiz yerleri tercih edin.”

1791797 (1)

Kaynak: Bülten