Zonguldak İl Genel Meclisi, Necdet Karaveli başkanlığında toplandı ve önemli kararlara imza attı. Toplantıda, köylerin su ve yol bakım çalışmaları ele alındı.

Göldağı Membası Güdüllü köyüne tahsis edilecek

Vali Hacıbektaşoğlu Yatılı Hafızlık Kur’an kursunu ziyaret etti Vali Hacıbektaşoğlu Yatılı Hafızlık Kur’an kursunu ziyaret etti

Çaycuma İlçesi'nde bulunan Güdüllü Köyü'ne, Göldağı Membalarının tahsis edilmesi konusu mecliste görüşüldü. Güdüllü Köyü'nün 2024 yılı İçme Suyu Etüt Programına alınması için gerekli çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı. İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık ile İçişleri Komisyonlarının ortaklaşa hazırladığı 24 – 18 – 16 – 10 sayılı raporlar, oy birliği ile kabul edildi.

Çaycuma-Günyüzü Mahallesi yoluna bakım yapılacak

Meclis toplantısında ayrıca, Çaycuma İlçesi Kayabaşı Köyü Günyüzü Mahallesi'nde bulunan ve hanelerin olduğu orman yolunda gerekli bakım ve onarım çalışmalarının yapılması konusu ele alındı. İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Tarım ve Orman Komisyonlarının ortak hazırladığı 28 – 19 – 7 sayılı raporlar görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısı, gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle sona erdi.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA