Zonguldak'ta yaklaşık 2 bin kişi TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasında şike yapıldığı iddiası ve Zonguldak Kömürspor’un ligden düşürüldüğü gerekçesiyle yürüyüş yaptı. Zonguldak Kömürsporlular takımlarının TFF'ye seslenerek, takımlarının ligde kalması için hızlı bir şekilde karar verilmesini istediler. 
Zonguldak Madenci Anıtı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yürüyüşte, binlerce Zonguldak Kömürspor taraftarı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye seslenerek, "Büyükekşi duy bu sesi, Zonguldak'ın hakkı yendi", "Ankara uyuma, sabrımızı taşırma", "TFF uyuma, Ankara'da şike var" şeklinde sloganlara attılar. 
Yaklaşık 50 madenci de yürüyüş alanına gelerek, TFF'ye kırmızı kart gösterdiler. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, taraftarlara seslenerek, "Yolumuz açık, gazamız mübarek olsun." dedi.
Zonguldak halkının haksızlıklar karşısında hiçbir zaman susmadıklarını ifade eden Yavuzyılmaz,  "Ankaraspor-Nazillispor maçı 0-0 bitti. Bu maçta 1 tek şut iki kaleye de çekilmedi. Futbol tarihinde bunun bir örneği yok. Bu durum hayatın olağan akışına aykırı. Bu nedenle TFF’ye çağrı yaptık, bir takımın play-offa kalmasını, öteki takımın küme düşmemesini garantileyen bu beraberlik sonucunu kabul etmiyoruz. Zonguldak Kömürspor, TFF, Etik Kurul ne şekilde karar alırsa alsın, mutlaka 2’nci Lig'de yoluna devam etmek zorundadır, hakkıdır. Futbol federasyonuna çağrı yapıyoruz, hayatın olağan akışına aykırı maçla ilgili gerekli işlemi yapın. Zonguldak Kömürspor’un 2’nci Lig’de yoluna devam etmesi anasının ak sütü gibi helaldir." şeklinde konuştu.
Yürüyüşte yer alan CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul da, "Bizler Zonguldak olarak hiçbir zaman haksızlıklar karşısında sessiz kalmadık. Yine kalmıyoruz. Emeğin başkenti olarak, hiç kimsenin, hiçbir takımın emeğinde gözümüz yok. Biz sadece kendi emeğimiz zayi olmasın, hakkımız yenmesin istiyoruz. Kimse Zonguldak Kömürspor'un, sporcularının, yönetiminin, taraftarlarının ve Zonguldak kalkının emeğini yememeli. Bütün gözümüz federasyon etik kurulunun alacağı kararda. Tüm Türk futbolunun gözü alınacak bu kararda. Hepimiz adili herkesin yüreğine su serpecek bir karar bekliyoruz ve Kömürspor'umuzun 2. Lig'de kalmasını bekliyoruz. Bunu da omuz omuza, direne direne başaracağız." ifadelerine yer verdi. 
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, yürüyüş sonunda yaptığı konuşmada, takıma sahip çıkılması gerektiği vurgusunu yaparak, kalıcı gelirler elde edilmesi konusunda Zonguldak halkına çağrı yaptı. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir ve GMİS Eğitim Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, katılanlara ve destek verenlere teşekkür konuşması yaptı.
Zonguldak Valiliği önünde sonra eren yürüyüşe, CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem,  ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşarı temsilcileri, Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu ile taraftarlar katıldı.

Kaan Güçer son yolculuğuna uğurlandı Kaan Güçer son yolculuğuna uğurlandı

Adalet Yürüyüşü 2

Adalet Yürüyüşü 4

Adalet Yürüyüşü 3

Adalet Yürüyüşü 6

Adalet Yürüyüşü 5

Adalet Yürüyüşü 7

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA