Spor

Zonguldak Kömürspor’da yönetim düğmeye bastı... Hafta sonu önemli gelişmeler yaşanacak

Öncelikli gündem maddeleri, bütçe ve teknik direktör olacak

Abone Ol

Yeni sezonda TFF 3. Ligde mücadele edecek Zonguldak Kömürspor’da yönetim, 2024-2025 sezonu için düğmeye bastı. Kırmızı-Lacivertli yönetim, aralarında AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ile yönetim kurulu üyesi aynı zamanda iş insanı Harun Demir’in de yer alacağı toplantıda, yeni sezon yol haritasını çizecek. Hafta sonunda gerçekleşecek ve geleceğe ışık tutacak toplantıda, gündemin ilk iki ana maddesi, bütçe ile teknik direktör olacak.

Sabit geliri olmayan kulübe kaynak girdisi sağlamak isteyen Zonguldak Kömürspor yönetimi, Zonguldak ve il dışında faaliyet gösteren Zonguldaklı güçlü iş insanlarının desteğini alacak. Bu konuda yapılan ön görüşmeler neticesinde her bir isimden destek sözü alınmış durumda.

İş insanlarının desteklerine kendi imkanlarını da dahil edecek olan yönetim, 2024-2025 sezonuna dair bir havuz oluşturup bütçeyi oluşturma çalışacak. Kırmızı-Lacivertli yönetim, destek noktasında şehrin önde gelen dinamiklerini tek tek ziyaret edip yeni sezon hedeflerini anlatacak ve bu doğrultuda maddi destek talebinde bulunacak.

8 Temmuz itibariyle başlayacak bu ziyaretler kapsamında denkleştirilecek bütçe ile teknik direktör ve futbolcu transferleri gerçekleştirilecek.

İlk etapta teknik direktör işini halledecek olan yönetim, birçok aday olmasına rağmen öne çıkan genç bir ismi takımın başına getirecek. Yeni teknik direktörün futbolculuk kariyerinde Süper Lig deneyimi yaşadığı ve teknik direktör mesleğinin ise henüz başında olduğu biliniyor. Teknik direktör işinin çözüme kavuşturulmasının hemen akabinde iç ve dış transfer çalışmalarına start verilecek.

Zonguldak Kömürspor yönetimi, 8 yıl aradan sonra mücadele edilecek 3. Ligde, en az Play-Off oynamak istiyor. Bu düşünce doğrultusunda takım kuracak olan yönetim, takımını hiç ara vermeden yeniden 2. Lige çıkarmayı planlıyor.

SPOR SERVİSİ