Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde  akşam saatlerinde heyelan, meydana geldi. Hürriyet Caddesi üzerinde meydana gelen heyelan nedeniyle çok sayıda itfaiye ve polis ekibi bölgeye sevk edildi. Heyelan sonrasında, bölgedeki ulaşım tehlikenin devam etmesinden dolayı trafiğe kapatıldı.
Heyelan bölgesinde yapılan incelemelerin ardından, bölgenin 9 Şubat Pazar gününe kadar trafiğe kapalı kalacağı ifade edildi.

Saadet Partisi Milletvekili Mesut Doğan Zonguldak’a geliyor
Saadet Partisi Milletvekili Mesut Doğan Zonguldak’a geliyor
İçeriği Görüntüle

MUHTARDAN HEYELAN AÇIKLAMASI

Kozlu Güney Mahallesi Muhtarı Levent Karadağ heyalan sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Mahallemiz Hürriyet Caddesi Safir sitesi yol ayrımından, İmam hatip Lisesi istikametine kadar tedbir amaçlı geçici olarak yol trafiğe kapanmıştır.
Vatandaşlarımız yol güzergahını Safir Sitesi önünden Sahil yolumuza bağlanarak gidebilir. Can ve mal kaybı olmaması En büyük tesellimizdir. Tekrardan hepimize geçmiş olsun."

Kaynak: Haber Merkezi