Kaçak ocakta göçük: 1 işçi hayatını kaybetti Kaçak ocakta göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını emekliler yılı olarak ilan etmesiyle birlikte, Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bir dizi projeyi hayata geçirmeye başladı. Bu kapsamda, SGK ile Kozlu ilçesi Fatih Mahallesi'nde bulunan Karaduman Center’da (Opet ışıklı kavşak, Elizya Düğün Salonu alt katı) faaliyete başlayan Kebapzade Restaurant arasında emeklilere yönelik %10 indirim sağlayan bir protokol imzalandı.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü İhsan Şen ve işletmeci Yeşim Ay arasında düzenlenen protokolün tamamen gönüllülük esasına göre yapıldığı vurgulandı. İl Müdürü İhsan Şen, “Emeklilerimizin refahlarını ve iyilik hallerini desteklemek amacıyla çeşitli girişimlerde bulunuyoruz. Bu kapsamda Kebapzade Restaurant ile emeklilerimize yönelik %10 indirim yapılması üzerine anlaşma sağladık. Her alanda bu yönde çalışmalara devam edeceğiz.” diyerek katkılarından dolayı Kebapzade Restaurant’a teşekkür etti.

Kebapzade Restaurant işletmecisi Yeşim Ay ise, “Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nün işletmemizi ziyaret etmesinden ve sundukları tekliften çok memnun olduk. Emeklilerimize destek olmaktan mutluluk duyuyoruz.” diyerek Sosyal Güvenlik Müdürü İhsan Şen’e teşekkürlerini iletti. İlerleyen süreçte emeklilere yapılacak indirim oranını artırmak için çalışacaklarını ifade etti.

Kebapzade Restaurant'ta kebap, ızgara çeşitleri, fırın ürünleri, Konya yöresine mahsus pide çeşitleri ile kahvaltı sunumu yapıldığı ve toplu organizasyonlara hizmet verildiği öğrenildi.

Kaynak: Bülten