Zonguldak

Zonguldak sporu için bir araya geldiler

Zonguldak Belediye Başkanı’nı ziyaret eden ASKF Başkanı Kemal Demir: “Spora, özellikle amatör spora verilen önemin farkında olmalıyız”

Abone Ol

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna ve ASFK Başkan Yardımcısı Bülent Çolak, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında ASFK Başkanı Kemal Demir, Başkan Erdem’e çiçek takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

"Amatör Spor Çok Önemlidir"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, amatör sporun önemine vurgu yaptı. Başkan Erdem, “Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilmiş bir belediye başkanı olarak, Zonguldak’ta sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve spor camiası ile işbirliği içinde olacağız. Bu anlamda üzerimize düşen herhangi bir görev olduğunda mutlaka yanlarında olacağımızı buradan belirtmek isterim. Spora, özellikle amatör spora verilen önemin farkında olmalıyız. Büyük futbolcular, büyük sporcular, büyük boksörler; ister bireysel ister takım sporu olsun, hepsi amatör ligde başlıyor. Amatör sporun çok kıymetli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

ASFK Başkanı Kemal Demir ise Başkan Erdem’in amatör spora olan desteğini vurgulayarak şunları söyledi: “Tahsin Başkan'ımız, belediye başkanı olmadan önce de bizim ağabeyimizdi. Her zaman yanımızdaydı ve amatör sporun yanında olacağını, yardımcı olacağını söyledi. Onun desteği bizim için yeterli. Kendisini belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı kutluyoruz ve başarılı olacağından şüphemiz yok.”