Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Trafik Jandarması, Zonguldak ve Tokat illerindeki hemzemin geçitlerde trafik kazalarının önlenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla ortak çalışmalar yürütüyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bu çalışmalarda kontrollü ve kontrolsüz hemzemin geçitlerde çeşitli önlemler alınarak trafik güvenliği sağlanmaya çalışılıyor.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada “Zonguldak ve Tokat illerinde Kontrollü ve kontrolsüz hemzemin geçitlerde trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Trafik Jandarması birimleri iş birliğinde icra edilen müşterek çalışmalar devam etmektedir.” denildi.

Bu müşterek çalışmalar, Zonguldak ve Tokat illerindeki hemzemin geçitlerde meydana gelen kazaların azaltılması ve genel trafik güvenliğinin sağlanması açısından büyük önem taşıyor. İçişleri Bakanlığı ve ilgili kurumlar, bu çalışmaların diğer illerde de yaygınlaştırılmasını hedefliyor.

Whats App Image 2024 05 27 At 11.32.58 (1)

TSO Meclisine toplam kalite ve risk yönetimi eğitimi verildi TSO Meclisine toplam kalite ve risk yönetimi eğitimi verildi

Whats App Image 2024 05 27 At 11.32.58 (2)

Whats App Image 2024 05 27 At 11.32.57

Kaynak: Haber Merkezi