Zonguldak

Zonguldak’ın en küçük trafik polisi “Yaman”

Zonguldak'ta yaşayan 3,5 yaşındaki Yaman Turgut, trafik polisliğine olan ilgisiyle çevresinin takdirini topluyor.

Abone Ol

Zonguldak'ta yaşayan 3,5 yaşındaki Yaman Turgut, trafik polisliğine olan ilgisiyle çevresinin takdirini topluyor. Küçük yaşına rağmen elinden düşürmediği düdüğüyle, özellikle yaya geçitlerinde trafik kurallarını uygulamaya çalışan Yaman, kırmızı ışıkta geçen yayalara düdük çalarak tepki gösteriyor. Ailesiyle birlikte kent merkezine her indiğinde, Avcılar Gıda önündeki yaya geçidinde görev başına geçen minik Yaman, bu hassasiyetiyle sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Yaman’ın bu duyarlılığı, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılanırken, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü de bu duruma kayıtsız kalmadı. Trafik ekipleri, küçük Yaman’a çeşitli hediyeler takdim ederek, onun trafik kurallarına olan ilgisini ödüllendirdi. Polislerle buluştuğu anlarda büyük bir şaşkınlık ve mutluluk yaşayan Yaman’ın bu anları çevredekilerin de yüzünü güldürdü.

Zonguldak’ın ‘minik trafik polisi’ olarak bilinen Yaman Turgut, trafik ışıkları konusundaki hassasiyeti ve sevimli tavırları kentte takdir topladı.