Batı Karadeniz bölgesinin mavi bayraklı tek plajları olan Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi ve Barış Plajı, vatandaşların en çok tercih ettiği plajlar arasında yer alıyor. Zonguldak merkezde Kapuz Plajı tercih edilirken, Ereğli ilçesinde ise Sevgi ve Barış Plajı, yaz aylarında yoğunluk oluşturuyor.

Kdz. Ereğli Sağlıklı Hayat Merkezi, Vatandaşların Memnuniyetini Kazanıyor Kdz. Ereğli Sağlıklı Hayat Merkezi, Vatandaşların Memnuniyetini Kazanıyor

Vatandaşlar, serinlemek ve denizin ve güneşin tadını çıkarmak için akın akın Sevgi ve Barış Plajı'na geliyor. Plaja gelenlerin sayısının çokluğu, yol kenarında park eden araçların kilometrelerce uzamasından da anlaşılıyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi'nin düzenlemeleri ve temizlik çalışmalarıyla dikkat çeken Sevgi ve Barış Plajı, mavi bayraklı olmasıyla da güvenli ve temiz bir deniz keyfi sunuyor. Belediye yetkilileri, plajın yoğun ilgiden dolayı hafta sonları daha kalabalık olduğunu belirterek, vatandaşların rahat bir şekilde denizin ve güneşin tadını çıkarabilmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını ifade etti.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA