Zonguldak

Zonguldak’ın yeni yüzü “Piraye” açıldı

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin (ZGC) üst katı yenilenen yüzü ile “Piraye” açıldı.

Abone Ol

Zonguldak’ın yeni gözde mekanı 'Piraye Yeni Nesil Meyhane' düzlenen törenle açıldı. Zonguldak İş İnsanı Candemir Ongan işletmeciliğinde açılan Piraye'nin açılışına Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve çok sayıda davetli katıldı.

İş Yerinin açılış kurdelesini İnsanı Candemir Ongan işletmeciliğinde açılan Piraye'nin açılışına Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve davetliler yaptı. 

Açılışta konuşan ZGC Başkanı Derya Akbıyık, “İş İnsanı Candemir Ongan buraya önemli bir yatırım yaptı. Önemli bir sosyal tesis kazandırdı. Bugün bu açılışı yapıyoruz. Hep beraber. Ben gerçekten yaptıkları emekler için eline sağlık diyorum. Teşekkür başarılar diliyorum. Allah her türlü yardımı da eksik etmesin diyorum. Bu tesis sadece Zonguldak'ın değil. Bence Zonguldak il genelinin en güzel tesislerinden biri olduğuna inanıyorum. Gelenler de bu konuda düşünüyor. İki katlı bir hizmetle ben bütün emekçiler için herkesin eline sağlık diyorum. Bol kazançlar diliyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin diyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Açılışta konuşan Zonguldak İş İnsanı Candemir Ongan,  “Ben başkanımla ve gazeteci ekibiyle tanıştığımızda birlikte bir şeyleri ciddi bir şekilde başaracağımızı inanarak bu yola girdim. Derya başkanımla ve ekibiyle çok ciddi bir sinerji yakaladık. O sinerjiyle onların da bana verdiği destekle Buraya ciddi bir yatırım yaptım. Ben Zonguldak'ı çok seviyorum. Zonguldak'ı da sürekli böyle yatırımları olsun istiyorum. O yüzden gözüm korkmadan buraya bu şekilde yatırımı yaptık. Birazdan yukarıda da göreceksiniz. Bugün ilk katımızı açıyoruz. Yarın ikinci katımız da hizmete girecek. Bizler var olduğumuz sürece elimizden geldiğince Zonguldak'ımıza değer vermeye değer katmaya emek göstereceğiz. Teşekkür ederim herkes geldiği için. İnşallah hayırlı olur. Zonguldak'ımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.