Zonguldak‘ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen bayramlaşma programında bayramlaştı.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, tüm basın mensuplarının Kurban Bayramını kutladı.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ev sahipliğinde cemiyet binasında bayramlaşma töreni düzenlendi.
Törene Zonguldak merkez ilçeden, İlçelerde görev yapan basın mensupları ile ulusal yayın yapan kuruluşların basın mensupları katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir araya gelen basın mensupları sohbet ederek birbirlerinin bayramını kutladılar.

"Dur" ihtarına uymayan araçtan uyuşturucu çıktı "Dur" ihtarına uymayan araçtan uyuşturucu çıktı

ZGC Başkanı Derya Akbıyık “Zonguldak Cemiyeti olarak mübarek Kurban Bayramı'nın ikinci günü geleneksel olarak Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti, bayramlaşma törenini gerçekleştiriyoruz. Bayramlaşma törenimizi saat 1300-17.00 arasında yaptık. Yarım gün sürdü” diyerek şunları söyledi:

“İlçe dernek başkanlarımız, ilçedeki meslektaşlarımız ve il merkezli gazeteci arkadaşlarımızla birlikte bayramlaşma törenimizi yerine getirdik. Bu bayramlaşmada birlik, beraberlik, dayanış ve bir arada olarak kaynaşma amacını işliyoruz. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak da örnek bir STK olarak bayramlaşma törenini güne yayarak örnek bir bayramlaşma töreni gösteriyoruz. Ben mübarek Kurban Bayramı'nın hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarıma da geldikleri için bizlerle beraber oldukları için teşekkür ediyorum. Nice bayramlara diliyorum”

Zgc Bayramlaşma 2024 18 02

Zgc Bayramlaşma 2024 18 03

Zgc Bayramlaşma 2024 18 01

Kaynak: Haber Merkezi