Zonguldak

Zonguldaklı öğrenci Türkiye birincisi oldu

“Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı” konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmada Alaplı Kasımlı Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Begüm Özsoy Türkiye 1.’si oldu.

Abone Ol

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. Yıldönümü kapsamında düzenlenen "Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı" temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında Alaplı Kasımlı Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Zeynep Begüm ÖZSOY, Türkiye birincisi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı resmi ortaokullar ve imam hatip ortaokulları arasında yapılan yarışmada, Özsoy’un başarısı büyük takdir topladı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Zeynep Begüm Özsoy’un eseri, Cumhuriyeti koruyacak, yaşatacak ve ülkesine sahip çıkacak ahlâk, ilim ve irfan sahibi bir neslin yetiştiğine olan inancı güçlendirdiği belirtilerek ailesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakam Selçuk Köksal ve Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür edildi. Ayrıca, Türkçe öğretmeni Demet Yener ve Okul Müdürü Bahattin Duman'ın katkıları vurgulanarak, başarıların devamı temenni edildi.