Zonguldak

Zonguldaklı polis ve eşi feci kazada hayatını kaybetti!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Kahraman Kudu ve eşi Filiz Kudu’nun Zonguldaklı oldukları öğrenildi.

Abone Ol

Otomobil Filyos Çayı'na uçtu: 1 ölü, 1 yaralı Otomobil Filyos Çayı'na uçtu: 1 ölü, 1 yaralı

Kaçak ocakta göçük: 1 işçi hayatını kaybetti Kaçak ocakta göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, izinden dönen polis memuru Kahraman Kudu (51) ve eşi Filiz Kudu yaşamını yitirdi. Kazada çiftin iki çocuğu ise yaralandı. Kudu ailesinin Zonguldaklı oldukları öğrenildi.

Kaza, Kırıkkale istikametinden Çorum’a seyir halinde olan 55 AKY 625 plakalı otomobilin, sürücü Kahraman Kudu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki rögar kapağına çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen araç devrildi. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Anne ve Baba Hayatını Kaybetti, Çocuklar Yaralı

Kazanın ardından Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen Kahraman Kudu ve Giresun Valiliği’nde çalışan eşi Filiz Kudu, olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Elif Su (8) ve Berin Su (6) ise yaralı olarak Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ailenin, yıllık izin dönüşünde Giresun’a gitmekte oldukları bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.