Zonguldak kent merkezinde 44 yaşındaki İbrahim Karademir, down sendromlu çocuğuna bakmak için kendimi yakacsgim diye polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Zonguldak Belediye binasında meydana geldi. 2 çocuk babası İbrahim Karademir, işsiz olduğunu ve çocuğuna bakacak durumu olmadığını söyledi. Belediye defalarca gelerek iş talebinde bulunduğunu ifade eden Karademir, Ne yapayım? Mağdurum. Yarım insanım. Iş istiyorum. Ekmek istiyorum. Kapısında çaycığı koysun gelsin çöp konteynerin arkasına şey yapsın böyle çalışamıyorum. İki saat önce belediye başkanıyla görüşmek istedim. Görüştürmediler beni. Benim özel oğlum var. Kendime bakamıyorum. Evime gelsinler, baksınlar. Dolabımda bir şey var mı? Yok mu? Evimde ekmek var mı? Yok mu? Ne yapayım? Allah aşkına ben iş istiyorum. Sadaka kimseden istemiyorum. Mecbur kaldım. Üstümde bomba var dedim. İhbar verdim. Üstümde dedim. Kendimi yakacağım dedim. Yardım istiyorum dedim. 

Yaşanan olan yardımdan olayın yaşandığı bölgeye polis ekipleri gelerek şahısla görüşme gerçekleştirdi

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ‘Şehitlerimizin yanı başında Gazilerimizde milletin baştacıdır’ Vali Osman Hacıbektaşoğlu ‘Şehitlerimizin yanı başında Gazilerimizde milletin baştacıdır’

Ihbar Canlı

Muhabir: Sertaç Özdemir