İklim Oyunları Konferansı Zonguldak’ta düzenlendi. Konferansta konuşan araştırmacı gazeteci ve yazar Ali Osman Önder, DSÖ hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.  Önder, Dünya Sağlık Örgütü’nü "Dünya Sağlık Terör Örgütü" olarak nitelendirdi ve örgütün dünyayı kontrol altına almak için şeytani bir senaryo uyguladığını söyledi.
Adil Düzen Derneği Ekonomik, Sosyal, Siyasal Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen konferans, Belediye Sineması salonunda gerçekleştirildi. Ali Osman Önder, katılımcıları DSÖ'nün planları, anayasa değişiklikleri ve iklim oyunları hakkında bilgilendirdi.
"COVİD BİR TİYATROYDU"
Önder, Covid-19 pandemisini bir tiyatro olarak nitelendirerek, "Bu tiyatroyla herkese bir psikolojik baskı yapıldı. Korkudan ölen insanlar, titreyen insanlar gördük. Şimdi o geçti ama derin bir iz bıraktı. Covid tiyatrosu yanlış bir yoldur" dedi. Aşı kampanyalarını da eleştiren Önder, bu sürecin insan hak ve özgürlüklerine yönelik bir kısıtlama olduğunu belirtti.
"ASIL FİLM UYGULAMAYA KONULUYOR"
Önder, önümüzdeki yıllarda iklim oyunlarının sahneleneceğini ve DSÖ'nün ulus devletlerin anayasalarının üzerinde bir yasa yürürlüğe koymaya çalıştığını iddia etti. Cep telefonlarına karbon ayak izi uygulamaları yükleneceğini ve bu uygulamaları kullanmayanların çeşitli kısıtlamalarla karşılaşacağını öne sürdü.

Basının gözünden kaçmaz Basının gözünden kaçmaz

Whats App Image 2024 06 30 At 10.48.54
2024 BİR MİLAT
Önder, 2024 yılının bir milat olacağını, çünkü her 100 yılda bir eleme süreci yaşandığını belirtti. Bu yılın, dünya genelindeki seçimler nedeniyle bazı şeylerin ertelendiği bir yıl olduğunu söyledi.
Türkiye'nin DSÖ'nün pandemi taslağını onayladığını belirten Önder, "Mayıs ayının son haftasında, Haziran'ın 2'sine kadar devam eden DSÖ'nün ulus devletlerini ele geçirmesiyle alakalı pandemi taslağını onayladık" dedi. DSÖ Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus'u ve Bill Gates'i eleştiren Önder, bu kişilerin küreselci elitlerin bir parçası olduğunu iddia etti.
Önder, iklim değişikliğinin doğrudan insanları kontrol altına alma amacı taşıdığını ve karbon ayak izi kavramının yeni bir kölelik sistemi olduğunu savundu. İklim krizi bahanesiyle insanların temel ihtiyaçlarının kısıtlanacağını ve her şeyin bir emisyon yasağına tabi tutulacağını söyledi.
"COVİD BİR FRAGMANDI, ASIL FİLM YENİ BAŞLIYOR"
Önder, Covid-19 pandemisinin bir fragman olduğunu ve asıl filmin yeni başladığını belirtti. 2025-2030 yılları arasında yeni bir pandemi simülasyonunun oynanacağını ve bu duruma karşı bilinçli bir şekilde direnilmesi gerektiğini ifade etti.  

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma