Zonguldak

Zonguldak'ta dehşet! Kadını domuz zannedip öldürdü

Zonguldak’ın Çaydamar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Senem Çakır (65) isimli yaşlı bir kadın vurularak hayatını kaybetti.

Abone Ol

Zonguldak’ın Çaydamar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Senem Çakır (80) isimli yaşlı bir kadın vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, ormanda avlanmak amacıyla tüfekle dolaşan bir kişi, bir hedefi domuz sanarak ateş açtı. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan Senem Çakır, olay yerinde yapılan ihbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Senem Çakır kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olayın ardından gözaltına alınan zanlının, “domuz sandığım için ateş ettim” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Kadını vurduğunu fark eden zanlının, ihbarı kendisinin yaptığı belirtildi. 
 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HAYAT HİKAYESİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan kadının hayat hikayesi ise dikkat çekti. Senem Çelik, uzun süre çöp toplama hastalığıyla boğuştu. Mahalle halkının gelen kokular üzerine yaptığı ihbarda ekipler çöp eve gelerek inceleme yapmıştı. Ayrıca ekipler evin etrafını temizleyerek çöpleri almıştı. 

Senem Çakır geçtiğimiz yıl gazetecilerin kendisine sorduğu sorulara yanıt vermiş ve “Ben bunları satıyorum. O zaman benim paramı versinler. Kocam öldüğünden beri ben topluyorum. 30 yıl oldu o öleli. Giresun’da çocuğum var. Ben ona aylık 1000 lira para yolluyorum. Bunlar çöp değil ki, ben bunları satıyorum. Satılan şey hiç çöp olur mu? Hurdacı geliyor, ben de ona veriyorum. O da para veriyor.” demişti.