Alaplı da geçtiğimiz günlerde düğün konvoyunda sıkılan kurşun bir evin balkonundaki masasına isabet etti.

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir düğün konvoyunda açılan ateş, bir evin balkonundaki masaya isabet etti. Olay, Alaplı Yeni Siteler Mahallesi Karaağaç Bayırı’ndaki Kur’an Kursu'nun karşısındaki bir evde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, cumartesi akşamı saat 23.45 sularında, evin önünden geçen düğün konvoyunda tabancayla rastgele açılan ateş neredeyse bir faciaya yol açıyordu. O sırada balkonda oturan aile, olayın şokunu yaşadı.

Vatandaş konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Havanın sıcak olması sebebiyle ailecek balkonda oturuyorduk. Saat gece 23.45 civarındaydı. Evin önünden düğün konvoyu geçiyordu. Bir anda bir gürültü koptu, biz de deprem oluyor sandık. Bir de baktık ki masaya kurşun isabet etmiş. Hemen emniyet personeline haber verdik. Olay yeri inceleme ekipleri geldi ve mermiyi incelemek amacıyla aldılar. Biz de şikayetçi olduk. Verilmiş sadakamız varmış. Bu tarz olayların bir daha yaşanmaması için halkımızın daha dikkatli olması gerektiğini düşünerek haber yapılmasını istedik. İnşallah bu ve buna benzer olaylar bir daha yaşanmaz.”

Minik dahiler ödüllerini aldı! Minik dahiler ödüllerini aldı!

Olayın ardından emniyet güçleri, konvoydaki sorumluların tespiti ve gerekli yasal işlemler için soruşturma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi