Aniden bastırdı, vatandaşlar hazırlıksız yakalandı Aniden bastırdı, vatandaşlar hazırlıksız yakalandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan olay, bir fast food zincirine ait hamburgerin içerisinde bulunan köfte ile gündeme geldi. Vatandaşların gördüğü manzara, hayrete düşürdü ve mide bulantısına yol açtı. Gördüğü köfte karşısında hayretler içerisinde kalan vatandaş, durumu yetkililere bildirdi.

Kadın şahıs, köftenin köfte dışında her şeye benzediğini ifade ederek, “Bakmaya dahi dayanamıyorum. Yemek olarak bize veriyorlar. Sipariş geldiğinde baktık ki köftesi çiğ, hamburgerler buz gibi ve ete benzetmeye çalıştıkları bir köfte var içinde. Siparişi değiştirmeyi talep ettik. İkinci gelen hamburgerler biraz daha pişmiş gibi duruyor ama hala çiğ ve ete benzetmeye çalıştıkları köfte var. Bakınca dahi midemiz bulanıyor. Hiçbir şey yemeden çöpe attık. Fotoğraftakiler, değişim yaptırdığımız daha az çiğ olan örnektir.” şeklinde konuştu.

Bu olay, fast food sektöründe hijyen ve kalite kontrolünün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Vatandaşlar, gıda ürünlerinin satın alınabilir ve güvenilir olmasını beklerken, böyle bir durumla karşılaşmaları şaşkınlık yarattı.

Whats App Image 2024 06 23 At 13.38.26

Whats App Image 2024 06 23 At 13.38.26 (1)

Whats App Image 2024 06 23 At 13.38.26 (2)

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA