Vali Hacıbektaşoğlu Yatılı Hafızlık Kur’an kursunu ziyaret etti Vali Hacıbektaşoğlu Yatılı Hafızlık Kur’an kursunu ziyaret etti

Zonguldak’ta telefonla arayarak kendini polis olarak tanıtan bir kişi bir kadını dolandırmaya çalıştı. Yakınları tarafından fark edilen olayda kadın dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre olay Zonguldak kent merkezinde özel bir bankada meydana geldi.  İddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından N.T. isimli kadın şahsı telefonla arayarak kendini polis olarak tanıttı. Telefonda kadınla konuşan şahıs N.T’ye kimlik bilgilerine ulaştıklarını ve banka hesaplarına 150 bin lira yatırmasını istedi. Yaşadığı korku ve panik sırasında bankaya giden N.T., kredi talebinde bulundu. Hesabına paranın yatmasının ardından kadının yakınları durumu fark ederek banka yetkileri ile görüştü. Durumun fark edilmesinin ardından kadın dolandırılmaktan son anda kurtuldu. Olay sonrası bankaya gelen polis ekipleri şahısla görüşerek konu hakkında bilgiler aldı.

Muhabir: Sertaç Özdemir